Putten - Kolken - vetafscheiders

Kunststof putten en kolken, inspectieputten, vetafscheiders en opslagtanks

Design & construct
Haner Kunststoffen ontwerpt, produceert en levert producten in opdracht. Onze eigen ontwerpafdeling zet uw tekening of voorstel om in een werktekening waarna de productieafdeling zorgt voor een vlekkeloze afhandeling.

 PE Putten en kolken
Wij vervaardigen in opdracht kunststof inspectieputten, kunststof rioolputten met voorgevormd stroomprofiel, kunststof putten en kolken met en zonder afsluiters of filters.

Rioolputbodem met voorgevormd stroomprofiel

Rioolputten met voorgevormd stroomprofiel

Een inspectieput met een voorgevormd stroomprofiel voor vuil water afvoer is de beste oplossing want het geeft de minste kans op verstoppingen. Het nadeel van een voorgevormd stroomprofiel waren altijd de kosten. Het was een arbeidsintensief proces waarbij buizen in de lengte opgezaagd werden om die vervolgens in de zijkanten van het plateau te lassen. Haner heeft daar iets opgevonden, een vauüm getrokken stroomprofiel.

Het voorgevormd stroomprofiel maken wij voor inspectie putten met een diameter van 600, 630, en 800 mm doorsnede, dit zijn de meest voorkomende afmetingen.

Wij onderscheiden drie soorten PE inspectie putten te weten;

1. PE inspectie put met vlakke bodem
Deze heeft vaak dan ook een zandvang, d.w.z. dat de afvoer hoger zit dan de bodem zodat het zand kan bezinken en het schone water wegstroomt. Deze wordt vaak gebruikt voor hemelwater afvoer

2. PE inspectie put met bolle bodem
Dit is een goedkopere manier dan stroomprofiel, deze wordt gebruikt voor vuilwater afvoer, nadeel hier van is dat je de stroming van het water onderbreekt en dat zich een soort draaikolk vormt voordat het water wegstroomt. Een waterstroom van vuil water mag niet te hard aflopen maar moet geleidelijk stromen zonder al te veel opstoppingen, anders krijg je verstoppingen. Verder is een bolle bodem moeilijk te “stellen” en als het een vacuüm getrokken exemplaar betreft dan zijn de zijwanden te dun.

3. PE inspectie put met stroomprofiel
Dit is ook voor vuil water, hierin wordt de waterstroom in de goede richting begeleid, een put met het stroomprofiel heeft het minst kans op verstoppinge

Vetafscheiders, opslagtanks en filters

Design & construct
Haner Kunststoffen ontwerpt, produceert en levert producten in opdracht. Onze eigen ontwerpafdeling zet uw tekening of voorstel om in een werktekening waarna de productieafdeling zorgt voor een vlekkeloze afhandeling.

Vetafscheiders
Wij vervaardigen in opdracht en op maat gemaakt kunststof vetafscheiders.

Filters
Wij vervaardigen in opdracht kunststof filters die gebruikt worden bij vijvers en de kweek van koi karpers.

Onluchtingsdeksel
Ontluchtingsdeksel t.b.v. actieve koolfilter.

Lekdetectieput
Lekdetectieput met sump, toepassing in folievelden, bijv. bij een bodemsanering.

Ja, ik wil graag meer informatie over putten, kolken en vetafscheiders

3 + 4 =